Hæklet babysvøb Kit (Cotton Merino Aquamarine)

Dette kit indeholder opskrift og garn til Min kreative verdens Hæklet babysvøb. Der bruges 9 nøgler Mayflower Cotton Merino. Et super lækkert og blødt garn. Jeg vil klart anbefale at anvende et garn med samme løbelængde, for at opnå den rette størrelse.
Tæppet måler 95 x 95 cm og er perfekt til at svøpe et lille barn ind i, lægge i barnevognen, på gulvet eller et helt andet sted.

 

 

295,00 DKK

Opskriften sendes som en PDF fil.
Du vil umiddelbart lige efter dit køb, modtage en mail hvor du kan downloade din opskrift.
Hvis du ikke modtager opskrifterne på mail med det samme, så send mig en mail.

Mål

95 x 95 cm

Garn løbelængde

170 m på 50 g

Garnforbrug

9 nøgler

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hæklet babysvøb Kit (Cotton Merino Aquamarine)”

Du kunne også være interesseret i...

Tilbud
29,00 DKK

50% Ren ny uld - 50 % bomuld

Ikke på lager
30,00 DKK

Dette fine lilla etui indeholder 6 stramajnåle uden Spids i størrelse 18/24. Øjnene på stramajnålene er store nok til at de kan bruges som almindelige stoppenåle til garn. John James Pebbles er en smart serie af nåle i et aflangt, rundt etui. Bunden af etuiet har farve efter hvilken type nåle, der er i. Etuiet har en rigtig fin form og størrelse, der gør at det er let at have med på farten, mens nålene stadig er godt beskyttet.

38,00 DKK

Denne ergonomiske hæklenåle fra Clover, kaldet Soft Touch, er et utrolig god bud på en god hæklenål. Denne hæklenål ligger rigtig godt og behageligt i hånden og er udviklet ergonomisk rigtigt. Det vil sige at man undgår at få ondt i hånden selvom man hækler i mange timer. 

69,00 DKK

Denne ergonomiske hæklenåle fra Clover, kaldet Amour, er et utrolig god bud på en god hæklenål. Denne hæklenål ligger rigtig godt og behageligt i hånden og er udviklet ergonomisk rigtigt. Det vil sige at man undgår at få ondt i hånden selvom man hækler i mange timer. 

ANDRE HAR OGSÅ KIGGET PÅ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Tilmeld nyhedsbrev Tilmeld nyhedsbrev